Despre noi

Despre 4C Company

4C COMPANY este o multinationala cu o experienta de 11 ani in domeniu, avand ca obiectiv principal activitatea in constructii industriale si constructii civile.

Constructii civile

43783944_xxl

Pe parcursul anilor de activitate, 4C COMPANY SRL a participat la proiecte de tip industrial (in special in fabrici din domeniul auto), dand dovada de inalta calificare profesionala, cat si de seriozitate maxima, respectand cu riguriozitate termenele stabilite; dar si din punct de vedere al calitatii lucrarilor executate.

Constructii industriale

43207462_xxl

Pe parcursul anilor de activitate, 4C COMPANY SRL a participat la proiecte de tip civil, dand dovada de inalta calificare profesionala, cat si de seriozitate maxima, respectand cu riguriozitate termenele stabilite; dar si din punct de vedere al calitatii lucrarilor executate.

4C COMPANY are ca domenii de activitate:

– Electrice industriale și civile
– Lucrări de montaj industrial lăcătușerie sudorie
– Amenajări interioare
– Instalații sanitare
– Stivuitoristi sortare colete (in domeniul fabrici Industriale)

Fie ca e vorba de constructii civile sau constructii industriale (amenajari si modernizari de spatii comerciale, restaurante, locuinte, pensiuni, hoteluri) specialistii nostri fac totul la un nivel de inalta calitate. Ca dovada stau lucrarile realizate de noi de-a lungul timpului.